Fejléc

Új Galériák

 

Dobolás a Szilágyi Gyermekotthonban

...

 

Afrobreakz - Afrika Ünnepe 2011 - Május 15.

...

 

IX. - Dévaványai Dobfesztivál - 2010

...

Szimbiózis Fesztivál

E-mail Nyomtatás PDF

Olvasóink értékelése: / 6
ElégtelenKitűnő 

A Szimbiózis Napok elnevezésű kulturális antropológiai fesztivál immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre, szélesebb közönség számára is betekintést engedve a világ népeinek sokarcú kultúrájába, valamint a kulturális antropológia kortárs kutatási irányainak világába. A fesztivál keretén belül sok igényes (és ingyenes) előadásra, kerekasztalvitára, kézműves foglalkozásra, zenei programra, koncertre is sor kerül. A fesztivál témái között szerepel Kelet-Afrika világa, a társadalmi-kulturális változás (és mindaz, ami állandó, ami nem változik), új felfogások, gyakorlatok és tendenciák a szülés és születés terén, a szerelem és a szexualitás – az elfojtás, a fellángolás, a tűz éltetése – a különböző kultúrákban.

A délutáni és koraesti programok egyike az Afrobreakz djemmelése, melyet hangszerbemutató előz meg (AfroSound) és dobtanulási lehetőség követ.

Közreműködnek: Magyar Levente, Lengyel Balázs és az Afrobreakz dobosai.

Kapcsolódó program: Dobtánc

További információ:

http://szimbiozisnapok.antroport.hu

A Szimbiózis Napok esti programjában zenés kávézó és jazz koncertek várják az érdeklődőket: pénteken Harmónia Jazz Műhely a Szakcsi-Egri-Balázs Trióval, szombaton Fidelio Jazz Est a Free Style Chamber Orchestra fellépésével.

Forrás:

http://konferenciakalauz.hu/konferenciak/5883-szimbiozis-napok-2009

http://hungary.indymedia.org/node/12108

http://hungary.indymedia.org/node/12109

 

Fontos Események

Djembe Oktatás/Education

  • Abdul Aziz - Djembe oktatás | Education
  • Hétfőn és Csütörtökön
    Monday and Thursday